Nu kan alla mina sker flytta in i det nya förrådet

God förmiddag på er alla mina kära läsare och välkomna in till mig på den här bloggen igen såhär en liten stund före lunch. Jag hoppas att det är bra med er alla och att ni känner att det verkligen ska bli gott att äta den lunch som ni har tagit med er till jobbet idag, eller att den mat som serveras i skolan är den som ni tycker bäst om. Jag tänkte berätta för er om någonting som jag tycker är ganska häftigt, och det är nämligen ett företag som heter Palka Bygg AB som jag har tänkt prata med er om idag.

Det är nämligen så att jag har anlitat denna byggfirma i Huddinge nu för att de skulle hjälpa mig med att bygga ett nytt och fint litet förråd ute i ett hörn av min tomt, eftersom jag har så många viktiga saker som jag inte vill ha i mitt garage, men som ändå måste stå inomhus någon stans. Denna byggfirma i Huddinge, som också finns för er i Nacka, Sollentuna och Södertälje med omnejd bland annat är det företag som hjälpte mig med att bygga det här förrådet, som jag tycker blev så fint och mysigt. Jag är så glad för att jag har det, eftersom jag nu kommer kunna ställa in sådant som däck och utemöbler där inne så att de är skyddade från väder och vind, men samtidigt ha mycket plats till annat roligt i garaget. Jag hoppas att också ni, mina kära läsare, kommer anlita denna byggfirma i Huddinge och uppskatta deras arbete lika mycket som jag gjorde.